HTML

Pályamotoros leszek !

Elhatároztam 2011 nyarán, hogy 7 év motorozás után jobban elmélyülök a pályamotorozásban. A pályamotorossá válásom útjai, pályázásaimat, vásárlásaimat, tuningolásomat, átalakításokat és lehetőségekről írok ide bővebben, elsősorban saját magam szórakoztatására, de azért is, hogy az igazán kezdők okuljanak hibáimból, vagy segítséget tudjak nyújtani másoknak.

Friss topikok

  • Davetot: Hello! Igazából rövid leszek. mint ha az alteregóm lennél :) rövid voltam :) mindenképp beszélgetn... (2012.01.15. 21:44) A Gixxer
  • akos27: Szia! Én is belefeledkeztem néhány éve egy nem igazán pályára való motorral...:) Főleg Pannónia Ri... (2011.08.10. 19:39) keresgélés

Archívum

Kecskeméti Go-Kart Stadionban pályaoktatás

2011.08.11. 22:00 racedoki79

Egy rövid hír, aminek a kecskemétiek és a környéki motorosok örülhetnek. Jövő hétre csütörtökre, 2011. 08. 18.-ra sikerült leszervezni egy kis létszámú, egész délutánt lefedő pályamotoros oktatást a kecskeméti go-kart pályára.

Az oktatás díja 10.000,- Ft+a pálya bérleti díja, ami 4.000 Ft/ motoros.

Jelentkezzetek minél hamarabb, mert a létszám maximum 5 fő. Erre azért van szükség, mert az ilyen kis létszámú csoportok esetén lehet legjobban fejlődni. Az oktató ekkora csoportnál még tud figyelni az egyes emberekre, tudja segíteni őket. Ugyanakkor elegen vagyunk ahhoz, hogy csoportban motorozzunk. Bandázzunk a szünetekben, tapasztalatokat cseréljünk. Mindenkire egyesével fog figyelni az oktató, nem csak íveket, hanem motorkezelést, és pályázási tanácsok is lesznek.

Érdekessége lesz ennek az oktatásnak, hogy nem csak az oktató figyeli majd a jelentkezők mozdulatait, hanem a technikát is segítségül hívjük, és mi tanulok is látjuk majd magunkat és a szünetekben kielemezzük mit csinálunk rosszul, min kell változtatni.

A go-kart pályán 20 perces etapok vannak, és motor-go-kart váltja egymást. Ha valaki bér go-kartozik, az 8 perc és a két etap között indítják el, így azt is ki kell várnunk.

Transzponderes mérésre is van lehetőség, a köridőmérő bérlése 500,- Ft/motoros, és mindent etap nyomtatnak, fejléces papírra, amit emlékbe hazavihetsz.

A pályáról röviden annak aki nem ismeri. A pálya hossza 935m szélessége 7 m. Van benne két gyors kanyar, a többi eléggé szűken forduló, de hidd el pont jó gyakorlásra, mivel kicsi a tempó. A pálya tapadása nagyon jó, jobb mint az Euroringé, és kevésbé poros mint a Kakucsring. A pálya mellett lehet boxot is bérelni, a helyi fenegyerekek ott tárolják pályagépeiket. A kakucsi pályával ellentétben csak egy célegyenese van. A pálya mellet van büfé, sátor, le lehet ülni, beszélgetni.

 
 

A kecskeméti go-kart pálya vonalvezetése

 

Ezen a pályán kezdte a motorozást Papp Laci segítségével Kis Viktória egy ZX10 nyergében, aki szerintem ma Magyarország leggyorsabb női motorosa, egyben a legfiatalabb licenszes is. Ha szerencsénk lesz, kint lesz ő is a pályán, hisz szinte itt lakik.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kis Viktória

 

Jelentkezni lehet a miskeri@colonial.hu címre küldött levéllel, melyben írd le a neved, motorod típusát, hogy mióta motorozol, és a telefonszámod, de vigyázz már csak 4 hely van, mert az egyik az enyém !

Igyekszem meglepetéseket szervezni, de azokat csak akkor teszem közzé, ha már véglegesek lesznek, szóval további infóért nézd a blogom.

 

Szólj hozzá!

Címkék: stadion tréning pályázás kawasaki pályamotorozás papp laci fastride kis viktória

A bejegyzés trackback címe:

https://palyamotorosleszek.blog.hu/api/trackback/id/tr213147014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása